rebeccaspiderstar.blogg.se

Jag spelar Starstable och är del ägare till Gold toads som Isabella Longyard äger :D Goldtoads.blogg.se

Ut forskning av Jorvik med Ronja Kingland :)

Publicerad 2015-12-31 14:14:00 i Utforskning av Jorvik,

                                                              Hejsan allihoppa:)
Idag har jag och min kompis Ronja Kingland utforskat Jorvik och vi hittade faktiskt lite intresanta berg vi bästeg och det var väldigt roligt för ingen anan har lyckats komma upp på en del av dom. Det är super duper kull att vara på bergcsom typ ingen kommit upp på :D
 
Föresten jag glömde nästan Gott Nytt År !! C:
 
 
Hihi väldigt många bilder blev det och nu kommer det några bilder på fyrvärkerier :D
 
 
 

Event med Sneaky Champions Legacy :D

Publicerad 2015-12-31 10:04:18 i Sneaky Champions Legacy,

 
 Här är lite bilder på hur det såg ut efter att vi hadde haft maskerad staffet som var väldigt roligt och jag hoppas att vi ska göra det några fler gånger <3 Maskerad staffet är när man är indelad i två lag och lagen står i vingårdens paddock. Två personer str nere vid ridhuset och när dom första i ledn ska börja räknar dom som står nere vid ridhuset ner från 3, 2, 1 Kör. När dom säger 1 kör ska dom som står först rida iväg ner till ridhuset så fort dom kan. Vid ridhuset får dom ett tema T.ex tant då ska dom med hjälp av kläderna dom har i ryggsäcken klä ut sig till tanter och när man fått godkänt ska man rider man så fort som det bara går upp till laget och rider igenom den som står först i ledet som gör samma sak och när  alla i laget har ridit ner till ridhuset fått ett tema och ridit upp igen ska man säga klar då vet dom som är nere vid ridhuset vilket lag som vunit. 
 
Mitt lag van yippie :D. Efter det så fick alla i hela klubben ett tema som var SCL <3 Alla blev godkända :)

Liknande inlägg

Wildwind

Publicerad 2015-12-28 16:42:00 i Mina hästar,

 
Hej allihoppa nu har jag skaffat en till häst som heter Wildwind och är en Islandshäst. Här kommer lite fakta om henne och hur hon hade det i sitt föra hem och varför jag köpte henne.
 
Namn: Wildwind
Kallas: Vákur


Född: 2011
Färg: Fux med 3 olika nyanser av brunt i manen.
 
Historia:
Innan Vákur kom hem till mig bodde hon på en gård där man föder upp Islandshästar och sedan använder till uteritter. Men när Vákur föddes tyckte dom att hon var för liten och inte passade in. Dom som ägde henne sålde henne till en ridskola när han var 3 år gammal och där börjaade hon gå lektioner hela dagen lång och till slut märkte dom som ägde ridskolan att Vákur inte trivdes och då la dom ut henne till salu och då köpte jag henne.
 
Så här har vi en bild på när jag är på en uteritt med henni på de glömda hedarna:)
 
Här kommer en bild på Snowstar också:
 
 Här på bilden har han svart man och det var när det hadde blivit en bugg som gjorde att han och en anan av mina hästar bytte man färg med varandra han har egentligen vit man :)
 
  
 
Råkade lägga ut två in om Wildwind

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela