rebeccaspiderstar.blogg.se

Jag spelar Starstable och är del ägare till Gold toads som Isabella Longyard äger :D Goldtoads.blogg.se

Nyheter

Publicerad 2016-04-20 17:24:00 i Nyheter,

VÄLKOMNA TILL SYDHOVEN!

20 april 2016 10:00:00 CEST
Idag bjuder vi på en stor överraskning! Vi släpper ett helt nytt område i dagens uppdatering!

Resan till Sydhoven!
Nu har du ett helt nytt område i Jorvik att utforska! Med fantastiska nya uppdrag, fina miljöer, nya karaktärer att träffa och flockar med majestätiska och vackra vildhästar, tror vi att du kommer att gilla Sydhoven!

Bara en av många vackra vyer över Sydhoven.
Bara en av många vackra vyer över Sydhoven.

För att komma in i området behöver du hitta delarna för att kunna bygga din egen båt. Du behöver inte oroa dig ifall det här känns svårt, för en vänlig flicka vid namn Elin kommer att hjälpa dig!

Elin är här för att hjälpa till.
Elin är här för att hjälpa till.

James har panik, för fyren som lyser upp vägen till Fort Pinta har slutat fungera. Någonting borta i Sydhoven verkar inte vara som det ska, och det kan till och med vara så att folk är i fara! James är såklart bara orolig för utgången av ekvationen inget fyrtorn = inga båtar = inga turister = inga pengar, men du är redo att hjälpa människorna i Sydhoven!

Vi vill gärna höra vad du tycker om det nya området, så posta din #SouthHoofSelfie på Instagram eller Facebook och berätta vad du tycker!

För att påbörja de första uppdragen med Sydhoven behöver du vara level 7. Du kommer att få ett ganska maniskt textmeddelande från James när du kan sätta igång.

Träffa Eremiten!
En av de första nya vännerna du får i Sydhoven är den underbara men fantasifulla Madison. Hon har aldrig varit utan sitt favoritspel – GEMO – men nu är det trasigt! Det är en lång historia, men det har någonting att göra med kycklingar.

Madison behöver din hjälp med att reparera sitt älskade GEMO!
Madison behöver din hjälp med att reparera sitt älskade GEMO!

En av Madisons vänner vet precis hur man kan laga det, men den här teknikern litar inte på främlingar. Han är också eremit, så han är ganska svår att hitta redan från början. Leta reda på honom och vinn hans förtroende så att han kan hjälpa dig med Madisons GEMO.

Den här mannen är hjälpsam. Eventuellt. Ibland.
Den här mannen är hjälpsam. Eventuellt. Ibland.

Efter att du hjälpt till med några uppgifter och efter lite övertalning kan du kanske få honom att hjälpa till. Eventuellt.

Nya kläder och ny utrustning!
För att fira det nya området har du chansen att hjälpa till med att bygga upp några nya affärer! När de alla är uppbyggda har du möjlighet att lägga vantarna på en del helt nya Sydhoven-kläder och utrustning. Dessa nya grejer kommer också att vara tillgängliga i Gallerian.

Hästmarknaden
Denna veckan hittar du Eddie och Ferdinand i Silverglade där de har satt upp Hästmarknaden!

The Star Stable Show
Kolla in alla nyheter och mycket mer med Matilda och gänget i veckans nya avsnitt av The Star Stable Show!Vi hoppas att du kommer att gilla det nya området och ha en toppenvecka!
Kramar från Star Stable-gänget :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela